Sadıklı İlkokulu

Vizyon: Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek

Misyon: Tutkuyla ve kararlı bir şekilde çok çalışarak, araştırarak, kaliteyi ön planda tutarak ve gençleri sevgiyle kucaklayarak gelecek nesillerin hizmetinde olmak. Var olan değerlerimiz doğrultusunda dürüst, tarafsız, adil, sevgi dolu, iletişime açık, çözüm üreten, yenilikçi, önce insan anlayışına sahip bireyler yetiştirmek bizim temel hedefimizdir.

Başarılar:

Isınma: SOBA
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sadikli.meb.k12.tr

Adres - SADIKLI KÖYÜ ONİKİŞUBAT/KAHRAMANMARAŞ

Yerleşim Yeri - SADIKLI KÖYÜ ONİKİŞUBAT/KAHRAMANMARAŞ

Adres - SADIKLI KÖYÜ ONİKİŞUBAT/KAHRAMANMARAŞ

Ulaşım KÖYÜN MİNÜBÜSÜ İLE SAĞLANMAKTADIR. SADIKLI-KAHRAMANMARAŞ:07-00 KAHRAMANMARAŞ-SADIKLI:15-00 (HAFTA SONLARI VE KARLI GÜNLERDE ÇALIŞMAMAKTADIR.)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 66 KM